Uudisrakentamista Outokummussa, Pohjois-Karjalassa ja Koillis-Savossa

Yhteystiedot
Talo-ikoni

Remontointipalvelu Kärkkäinen tarjoaa remonttitöiden lisäksi myös uudisrakentamisen palvelut. Me rakennamme muun muassa omakotitaloja, terasseja sekä autotalleja. Yhteistyöverkostojamme hyödyntämällä voimme toteuttaa halutessasi rakennustyöt avaimet käteen -palveluna.

Mikäli olet harkinnut uuden talon rakennuttamista tai kaipaat olemassa olevaan taloosi lisätilaa vaikka autotallin muodossa, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous! Palvelemme sinua Outokummusta käsin.

Suunnittelusta viimeisiin silauksiin

Asioiminen kanssamme on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Me koordinoimme työmaata ja hankkeen edistymistä ensimetreiltä maaliviivalle saakka. Sinun tehtäväksesi jää vain huippuluokkaisesta rakennuksesta nauttiminen.

Voimme toteuttaa rakentamisen käyttäen hankkimiasi materiaaleja, tai vaihtoehtoisesti voit jättää materiaalihankinnatkin meidän tehtäväksemme. Myös putki- ja sähkötyöt hoituvat kätevästi tarkkaan valittujen yhteistyökumppaneidemme avulla.

Tutustu myös remontointipalveluihimme

Sertifioitu tekijä

Remontointipalvelu Kärkkäisen työntekijöillä on VTT:n vedeneristäjän sertifikaatit. Teemme siis uudisrakennuksesi vedeneritystyöt luotettavasti ja varmasti sekä turvallisesti.

Sertifikaatti toimii takeena urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta sekä hyvästä ja turvallisesta lopputuloksesta. VTT:n vedeneristyssertifikaatin omaavana yrityksenä Remontointipalvelu Kärkkäinen on luotettavan kumppanisi uudisrakentamisessa.

Puhelin-ikoni

Ota yhteyttä Remontointipalvelu Kärkkäiseen ja pyydä tarjous uudisrakentamiselle! Palvelemme Outokummusta käsin Pohjois-Karjalan ja Koillis-Savon alueilla.

Tavoitat meidät täältä