Huolellisesti toteutetut huoneistoremontit Outokummusta

Ota yhteyttä
Talo-ikoni

Remontointipalvelu Kärkkäinen toteuttaa huoneistoremontit asuntoihin sekä liiketiloihin. Kokeneet ammattilaiset suorittavat remontit ja pintamateriaaleihin erikoistuneet tekijät viimeistelevät remontin.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous huoneistoremontille. Olemme käytettävissäsi Outokummun seudulla sekä Pohjois-Karjalan ja Koillis-Savon alueilla. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin palveluistamme!

Pintaremontit

Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut pinnat viimeistelevät onnistuneen huoneistoremontin.

Pintakäsittelijämme toteuttavat erilaiset pinnat, kuten kaakelit, laatat ja maalaukset, sekä tekevät listoitukset, tapetoinnit tai paneelien asennukset.

Teemme myös uudisrakentamista

Putki- ja sähkötyöt

Meiltä löytyy laaja verkosto yhteistyökumppaneita, kuten putki- ja sähköasentajia. Asiakkaanamme tämä tarkoittaa sinulle sitä, että saat halutessasi meiltä kaiken kattavan huoneistoremontin saman katon alta. Sinun ei tarvitse asioida usean eri toimijan kanssa, vaan saat laadukkaan kokonaisuuden suoraan meiltä.

Puhelin-ikoni

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Remontointipalvelu Kärkkäiseltä huoneistoremontille! Palvelemme laajalla alueella Outokummusta käsin.

Tavoitat meidät täältä