Laadukkaat pesuhuone- ja saunaremontit Remontointipalvelu Kärkkäiseltä Outokummusta

Ota yhteyttä
Talo-ikoni

Remontointipalvelu Kärkkäinen toteuttaa laadukkaat pesuhuone- ja saunaremontit pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Me teemme märkätiloihin sekä pieniä parannuksia että kaiken kattavia saneerauksia.

Kauttamme saat myös putket, sähköt, viemärit, lattiakaivon vaihdot ja ilmanvaihdon.


Sertifioidut vesieristäjämme varmistavat, että kaikki työt toteutetaan alalla vallitsevien standardien mukaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous remontille, palvelemme Outokummusta käsin Pohjois-Karjalan ja Koillis-Savon alueilla!

Toiveidesi mukaisesti

Pesuhuone- ja saunaremontti alkaa toiveidesi kartoittamisesta. Jokainen remontti suunnitellaan yksilöllisesti niin, että se palvelee parhaiten käyttötarkoitustasi sekä miellyttää silmääsi.

Tilaan voidaan luoda tunnelmaa esimerkiksi kirkkailla tai hämyisillä valoilla sekä pintamateriaalien sävyillä. Voit hyödyntää pitkää kokemustamme ja sen myötä kehittynyttä näkemystämme valintojen tekemisessä, jotta märkätiloistasi tulee mahdollisimman käytännölliset sekä näyttävät.

Sertifioitu tekijä

VTT on Suomen valtion omistama tutkimuskeskus, joka on luonut erilaisia sertifikaattijärjestelmiä rakennusalalle. Yleisin VTT:n sertifikaateista on märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti.
Sertifikaatti toimii takeena urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta ja materiaalien tietämyksestä, ja siten myös hyvästä ja turvallisesta lopputuloksesta. Vedeneristyssertifioitu Remontointipalvelu Kärkkäinen on luotettava pesuhuone- ja saunaremonttien tekijä.

Teemme myös vesivahinkosaneeraukset
Puhelin-ikoni

Ota yhteyttä Remontointipalvelu Kärkkäiseen ja pyydä tarjous pesuhuone- ja saunaremontille! Palvelemme Outokummussa sekä Pohjois-Karjalan ja Koillis-Savon alueilla.

Tavoitat meidät täältä